1. Notice: Tema este in Versiunea Beta. Pentru bugurile găsite dați pm lui PZX - Dobre
 • Announcements

  • Adrian Chiorean ;x

   Regulament   12/12/2017

   Regulament general Ustrike Community Nu sunt admise pe forum mesaje și cuvinte, link-uri sau imagini obscene, vulgare, cu orientare sexuală, instigatoare, amenințătoare, rasiste, discriminatoare sau de altă natură, care să jignească sau să umilească utilizatorii forumului. Înainte de a crea un topic, folosește funcția de "search" , vei găsi răspunsul mult mai rapid. Avatarul și semnătura nu trebuie să conțină imagini vulgare. Nu scrieți cu CAPS LOCK. În limbajul internetului se înțelege că țipați. Nu faceți dublu-post, când va fi cineva disponibil veți primi răspunsul. Încercați să folosiți limba română în mod corect. Nu sunt acceptate scrieri de genul "tz","sh", "k" etc. Nu aveți voie să folosiţi avatarul / semnătura altui user fără acordul său dacă imaginea este modificată / editată de el sau pentru el. Atâta timp cât alt user o poartă, trebuie acordul lui. Furtul topicurilor, template-urilor, imaginilor (userbar-uri, ş.a,) sau a altor lucruri care aparţin acestui forum este interzis. Nu aveți voie să faceți reclamă la alte comunități sau site-uri de divere feluri. Regula se aplică și în cadrul mesageriei private. Warez-ul este interzis. Mai exact, nu aveți voie să postați link-uri spre resurse ilegale, sau discuții, gen hack / serial key-uri/ keygen-uri / crack-uri. Este interzisă postarea de discuții care nu au legătură cu subiectul. (off-topic). Este interzisă folosirea abuzivă a emoticon-urilor în posturile făcute. Folosiți funcția "REPORT" dacă întâlniți un mesaj care încalcă regulamentul. Poate fi folosită și în cadrul mesageriei private.
     Staff-ul Ustrike își rezervă dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli, fără notificarea prealabilă a membrilor, în orice moment.
 1. COMUNITATE

  1. Zona administrativă

   În această categorie o să găsiţi anunţuri în legătură cu forumul, proiectele acestuia și serverele ce aparțin comunității dar şi diferite informaţii despre comunitate.

   1. Anunțuri
   1. Propuneri
   1. Probleme și Ghiduri
  2. Zona utilizatorilor

   Prezintă-te încât membri comunității să te cunoască mai bine; dacă crezi că îți place forumul nostru și ești capabil poți aplica pentru a intră în echipă noastră.

   1. Prezentare
   1. Aplică pentru grad
   1. Reclamaţii Staff
  3. Asistență servere

   Dacă deții un server și dorești DNS și categorie poți face o cerere; dacă ai deja un server în comunitate poți cere ajutorul membrilor și al staff-ului nostru care o să ofere ajutorul în limită cunoștiințelor. Deținători de servere din această comunitate au un club special făcut pentru ei.

   1. Cerere DNS
   1. Oferte Admin
   1. Forum Management
 2. Servere Publice

  1. Counter-Strike 1.6

   În această secțiune se încadrează serverele comunității de Counter-Strike 1.6. Aceste servere au un grad mediu de popularitate și sunt hostate la cele mai cunoscute și bune firme de hosting din România.

   b_350_20_191921_191921_505AF8_505AF8.png

   b_350_20_161922_161922_505AF8_505AF8.png

   b_350_20_161922_161922_505AF8_505AF8.png

   b_350_20_161922_161922_505AF8_505AF8.png

   1. DUST2ONLY » MAFIA
   1. Furien » Furien
  2. Counter-Strike Global Offensive

    În această secțiune se încadrează serverele comunității de Counter-Strike Global Offensive. Aceste servere au un grad mediu de popularitate și sunt hostate la cele mai cunoscute și bune firme de hosting din România.

    

   1. ARENA » ARENA
   • No posts here yet
   • No posts here yet
   • No posts here yet
 3. » USTRIKE.RO ● GENERAL

  1. Design Zone

   Designul este un cuvânt de origine engleză care se pronunță [ pron. di-zain ] și care înseamnă proiect, desen (de concepție), schiță (de concepție). Folosirea termenului în domeniul desenului liber (artă) este forțată și deci nerecomandată. 

   1. Regulament
   1. Cerere Creaţie
   1. Portofoliu
   1. Cadouri
   1. Battle GFX
   1. Tutoriale
  2. Gaming, Tehnologie & Multimedia

   Ştiri, tutoriale din lumea jocurilor, jocuri și discuții despre diverse probleme care apar pe un server dedicat sau orice alt tip de joc; cele mai recente melodii, anime, filme și seriale; tutoriale, știri și multe altele legate de IT.

   1. Gaming
   1. Tehnologie
   1. Multimedia
  3. Discuţii tematice & socializare

   Discuțiile între membrii comunității despre subiecte care nu se încadrează în celelalte secțiuni, chestionare, diverse curiozități și știri de zi cu zi.

   1. Discuții Libere
   1. Multimedia
   1. Reporters
   1. Sport
   1. Auto & Moto
   1. Curiozităţi
  4. Magazin Virtual

   Aici puteţi vinde, cumpăra sau schimb orice produse de care dispuneţi. Nu suntem responsabili în nici un fel de tranzacţiile efectuate prin intermediul acestui forum.

   1. Vând
   1. Cumpăr
   1. Schimb